EnergiWatch

Nordea hæver kursmål Novozymes' kursmål

Den nordiske storbank fastholder salgsanbefalingen efter onsdagens regnskab, men alligevel mener man, at aktien bør være mere værd.

Foto: Novozymes/ PR

Novozymes får lagt 25 kr. på kursmålet af Nordea, så det nu lyder på 260 kr. Det fremgår af data fra Bloomberg News.

I samme omgang fastholder banken sin anbefaling på "sælg".

Det højere kursmål kommer efter regnskabet for tredje kvartal fra enzymgiganten, der blev offentliggjort onsdag. Regnskabet var bedre end ventet - og det fik investorerne til at sende aktien op med 3 pct. onsdag til 340,90 kr.

Det var især den organiske vækst på 8 pct., som flere analytikere bed mærke i. Den var nemlig et stykke over det forventede på 6,4 pct.

Samtidig blev bunden af forventningerne til 2017 hævet, så selskabet nu venter en organisk vækst på 3-5 pct. og en vækst i driftsoverskuddet, EBIT, på 2-4 pct. De tidligere forventninger hed 2-5 pct. og 1-4 pct.

Tilfreds Novozymes-chef tæt på at finde ny højre hånd

Novozymes opjusterer efter stærk vækst i bioenergi

Energibranchens stærkeste brand hedder fortsat Maersk

Novozymes ser store muligheder i Kina

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesa hiver ejer med ned

Trods langt bedre end ventet salg i gasforretningen nedjusterer Siemens Energy sine forventninger til året, efter Siemens Gamesas annoncering af et muligt milliardtab i 2022.

Siemens Gamesa melder om milliardtab

Massivt driftsunderskud i Siemens Gamesas første kvartal får mølleproducenten til at nedjustere forventningerne til helåret. Leverandørkædeproblemerne trækker ud, lyder det.

Hofor udpeger ny direktør

Hovedstadens Forsyningsselskab ansætter Henrik Plougmann Olsen som selskabets nye direktør. Han kommer fra en stilling som topchef i Metroselskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs