EnergiWatch

Dansk Energi: Rigsrevisionens kritik rammer rigtigt

Energispareordningens fremtid skal diskuteres ovenpå Statsrevisorernes undersøgelse, og her står Dansk Energi klar med en række anbefalinger. Hos brancheforeningen De Frie Energiselskaber tøver man ikke med at kalde ordningen for en skandale af dimensioner.

Der blev rettet en hård kritik af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet af de danske Statsrevisorer, der i går offentliggjorde sin undersøgelse af energispareordningen, og nu erklærer Dansk Energi sig enig i kritikken og ønsker at debattere ordningens fremtid med ministeren.

"Vi og vores medlemmer har løbende foreslået forbedringer af regelsættet, advaret om omkostninger og har over årene arbejdet for at få flest besparelser for pengene og i den rigtige kvalitet. Vi ser det som en fordel med stærke myndigheder med klar arbejdsdeling. Det er vores forventning, at de nye regler fra december og med ministeriets opmanding på tilsyn og kontrol, vil være med til at tage hånd de kritikpunkter. Skulle ministeren se et behov for yderligere tiltag ser vi gerne på det," udtaler Lars Aagaard, der er adm. direktør i Dansk Energi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Frankrig nationaliserer EDF

"Vi har brug for fuld kontrol over produktionen og energifremtiden", siger premierminister, der bekræfter plan om at opkøbe den resterende del af det franske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs