EnergiWatch

Danfoss henter ny kommunikationsdirektør i ISS

Den 49-årige Kent Kærhøg er ny Senior Vice President og kommunikationsdirektør i Danfoss.

Foto: Danfoss, PR

Fra rengøring, catering og ejendomsservice til radiatortermostater og fjernvarmeventiler.

Kent Kærhøg tiltræder som Senior Vice President og kommunikationschef i Danfoss, så snart han har afslutte sine opgaver hos ISS, hvor han i øjeblikket besidder en lignende stilling.

Det skriver Danfoss i en pressemeddelelse.

"Med Kenth Kærhøg bringer vi en stærk international kommunikationsprofil til Danfoss, der tidligere med stor succes har stået i spidsen for kommunikationsarbejdet i store globale virksomheder. Derfor er jeg meget glad for, at Kenth har sagt ja til at lede vores corporate communication team og fortsætte arbejdet med at styrke vores gode omdømme overfor kunder og medarbejdere, samt alle andre interessenter, der er i kontakt med Danfoss," siger koncernchef og adm. direktør i Danfoss Kim Fausing i meddelelsen.

Kent Kærhøg har tidligere arbejdet med kommunikation for The Coca-Cola Company i både Europa, Asien og USA.

Tidligere på dagen blev det annonceret, at den tidligere adm. direktør i Danfoss Niels B. Christiansen tiltræder som adm. direktør i Lego.

Forsiden lige nu

Kontroversielt kabelskib brudt i brand

Få måneder efter ejerne forgæves forsøgte at kapre sit eget halvbyggede havmølleskib er det nu ramt af brand, forårsagende røgforgiftning hos fem arbejdere.

Svenskere forudser eksplosion i vindenergi

Efter uset høj investeringslyst i svensk vindkraft forventes produktionen fra landets vindmøller for alvor at løbe fra Danmark og stige med 60 pct. over de kommende blot fire år.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere