EnergiWatch

Her er de to nye medlemmer i bestyrelsen i Danfoss

Bestyrelsen i Danfoss har fået to nye medlemmer, der blev valgt på generalforsamlingen i selskabet fredag. De skal erstatte Kasper B. Rørsted, topchef i Adidas, der er trådt ud af bestyrelsen.

Foto: Danfoss/PR

Danfoss' bestyrelse har fået to nye medlemmer valgt på generalforsamlingen fredag. Det er Dr. Jörg Stratmann og Per Falholt, der skal tråde i stedet for Kasper B. Rørsted, der er trådt ud af bestyelsen.

Dr. Jörg Stratmann har en baggrund som ph.d. og ingeniør fra det tekniske universitet i Berlin og sidder i forvejen i flere bestyrelser.

Per Falholt er uddannet ingeniør fra DTU og har blandt andet været Executive Vice President i Novozymes.

"Jeg er meget glad for at kunne byde Dr. Jörg Stratmann og Per Falholt velkommen i bestyrelsen. Begge har i kraft af deres erfaring nogle helt unikke kompetencer, som kan bidrage til den fortsatte udvikling af Danfoss som en stærk, global virksomhed og være med til at sikre, at det store potentiale udnyttes til fulde," siger Jørgen M. Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss, i en meddelelse.

De andre medlemmer af bestyrelsen tæller Björn K.O. Rosengreen, Mads-Peter Clausen, Jørgen M. Clausen, Connie Hedegaard, William Ervin Hoover Jr., Dr. Jürgen Reinert, Sandra Nørgaard Bertelsen, Jens Peter Nielsen og Lars Grau.

Niels B: Det passer godt for Danfoss, at jeg stopper nu

Danfoss henter Connie Hedegaard ind i bestyrelsen

Adidas-boss forlader Danfoss

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere