EnergiWatch

Logstor vil indtage tysk fjernvarme

Den danske rørproducent Logstor satser på at udvide forretningen på et voksende tysk fjernvarmemarked. Danfoss mener, at der er gode muligheder lige nu for et eksportboom til Tyskland.

Det tyske fjernvarmemarked er brandvarmt, og det vil rørproducenten Logstor udnytte. Selskabet tror på, at det kan vinde markedsandele på det voksende tyske marked.

Det skriver Børsen.

"Om fem år kan vi have fordoblet forretningen i Tyskland. Det er vores næststørste marked i dag, og jeg tror i virkeligheden, at det kommer tæt på at være det største lidt længere ude i fremtiden," lyder forventningerne fra adm. direktør, Søren Eskildsen.

Logstor sidder i dag på 23 pct. af det tyske markeder, der forventes at blive tre gange så stort i de kommende år, med sit salg af fjernvarmerør for mere end 200 mio. kr. Selskabet har åbnet kontor i Hamborg, og det skal åbne for, at der kan vindes markedsandele.

Hos Danfoss Heating fortæller chefen, Lars Tveen, at Danmark med en offensiv tilgang kan få et eksportboom til Tyskland indenfor fjernvarme. Han mener, at potentialet er der, men kun lige nu. Allerede om tre år er det for sent. Det skyldes, at er energieffektivitet er kommet højt på agendaen, hvilket gør, at mange gerne vil have en del af markedet.

Høreapparatselskab skruer op for Danfoss-direktør

Rusland på vej med første havmøllepark

Ny topchef skal forlænge begge ender af Logstors rør

Nordjysk industrikæmpe skifter topchef

Forsiden lige nu

Nordex henter 115 MW i Sverige

Den tyske vindmølleproducent Nordex skal levere 31 møller til to vindprojelter i Sverige finansieret af italiensk udvikler.

Seneste Cleantech

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere