EnergiWatch

Tesla-topchef antyder epokegørende nyhed

I en stribe kryptiske beskeder indikerer Elon Musk, at Teslas kommende folkevogn, der på få timer solgte for milliarder, kan blive den første selvkørende bil.

Inden for Teslas standarder, var det en økonomimodel, der mod præsentationen af Model 3 blev lanceret i sidste uge. De knap 300.000 kunder, der på mindre end fire dage har lagt bestilling ind på elbilen til 35.000 dollar (229.279 kr.), må dog muligvis også undvære noget, der ellers sjældent kræver den store udstyrspakke at få med: Rattet.

Det antyder den hypede elbilproducents topchef Elon Musk, noterer Bloomberg sig. På Twitter spurgte en bruger således søndag, hvorfor Tesla havde valgt det gyselige rat, der var anbragt i Model 3 under fredagens præsentation. Hvortil direktøren svarede, at det såmænd bare havde været en attrap.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs