EnergiWatch

Tesla-chef forudser styrtdyk i batteripriser

EIA 2015: De avancerede og kostbare lithiumbatterier har kurs mod et lige så brat og revolutionerende prisdyk, som solceller har oplevet de senere år. Prisfaldet vil revolutionere både elbilbranchen og energisektoren, forudser Teslas medstifter.

WASHINGTON D.C.: Det er ikke ligefrem en grøn bilpark, der springer i øjnene, når man maver sig forbi den ene sorte, gigantiske SUV og V8-motoriserede Cadillac efter den anden for at komme igennem trafikken i gaderne i Washington. Men selv om gaden ikke prydes af mange Teslaer, er det en optimistisk og begejstret teknologichef og medstifter af Tesla, JP Straubel, som EnergiWatch møder på konferencen EIA2015 i den amerikanske hovedstad.

I sin hovedtale har JP Straubel (JP står for Jeffrey Brian, red.) nemlig lige afleveret et et budskab om, at det brede gennembrud for elbiler er lige om hjørnet. Et budskab han gerne gentager, da han efter talen kort møder EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kuldechok medfører Nordens højeste elpris i otte år

Kuldens indtog efter gassens fravær viser sine første alvorlige tegn, hvor Finland har eksorbitant høje elpriser, Sverige starter oliekraftværker for at hjælpe Polen fra nedbrud og dieselkraftværker for at afbøde effekten af norsk straf.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs