EnergiWatch

Tesla ramt af norske motorproblemer

En lang række ejere af Teslas model S i Norge er ramt af motorproblemer. Tesla-stifter erkender problem,

Et af Teslas' stærkeste markeder - Norge - er nu ramt af alvorlige problemer. Flere og flere af de 5600 nordmænd, der har købt en Tesla, melder nu om store problemer med bilens elmotor. Det skriver DN.no.

Ejerne melder sig blandt andet på forskellige ejer-forummer på internettet, hvor de beretter om mislyde eller deciderede motorhaverier i deres Model S biler.

"Alt i alt har jeg nu en bil, jeg ikke tør stole på," lyder det i følge DN.no fra en bruger.

I Danmark har man tilsyneladende ikke samme problemer - i hvert fald er det ikke et emne, der optager brugerne på danske Tesla-fora.

300 nye motorer

Problemet med de mange Tesla-biler i Norge har fået selskabets øverste direktør og stifter, Elon Musk, til at reagere direkte. Elon Musk har skrevet til de norske ejere, at procentdelen af biler med fejl har vist sig højere i Norge end andre steder, fordi der har været en produktionsfejl på en serie af biler, der blev sendt til Norge. 

I e-mailen fra Elon Musk fremgår det desuden, at Tesla vil sætte nye motorer i de ramte biler - og lige nu skifter man omkring 300 motorer om ugen i Norge.

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs