EnergiWatch

PKA's grønne chef

Peter D. Jensen har tilbragt karrieren i organisationer kontrolleret af fagforeninger eller politiske interesser. I PKA har det ført til investeringer med en grøn profil. En af dem var Genan.

Foto: Charlotte De La Fuente

Der var godt besøgt i den nye fabriksbygning på 18.038 Beaumont Highway i et gudsforladt industrikvarter i den nordøstlige udkant af oliebyen Houston i Texas. Udenfor på denne majdag i 2014 sneg temperaturen om eftermiddagen op på 29 grader. Erhvervsfolk, embedsmænd og organisationsfolk var fløjet ind fra de amerikanske delstater Florida og Illinois samt så fjerne destinationer som Danmark og Sydafrika for at deltage i åbningen af Genans nye fabrik.

Naturligvis var PKA’s adm. direktør, Peter Damgaard Jensen, blandt de inviterede. Det samme var pensionskassens investeringsdirektør, Michael Nellemann Pedersen, samt PKA’s formand, Bent Hansen, og næstformand, Grete Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs