EnergiWatch

Bank: Rusland-krise presser Rockwool-aktie

Alm. Brand Markets skruer ned for kursmålet på Rockwool-aktien som følge af et svækket europæisk marked og Rusland-krisen.

Analytikerne hos Alm. Brand Markets har tirsdag eftermiddag sænket deres kursmål på Rockwool til 1000 kr. fra 1150 kr. Anbefalingen er uændret "neutral".

Det fremgår af en aktieanalyse, som Alm. Brand Markets har udsendt.

"Vi ser på kort sigt to primære risikoer i forhold til Rockwool-aktien," skriver finanshuset og nævner tegn på svækkelse af Rockwools europæiske markeder samt en øget usikkerhed til selskabets position i Rusland.

Alm. Brand Markets ser også mulighed for upside i aktien på grund af et stærkt nordamerikansk isoleringsmarked, som dog ikke fylder meget i øjeblikket i forhold til Rockwools forretning, men som ifølge Alm. Brand Markets vil fylde mere med opstarten af en ny fabrik.

Derudover nævnes fordelagtige inputomkostninger fra lave kokspriser også som noget, der kan give aktien en positiv effekt.

"Vi synes fortsat, at Rockwool aktien er dyrt prissat på kortsigt. Langsigtet kan vi se potentiale i Rockwool-aktien, men med kortsigtet risici og prissætning imod sig fastholder vi en neutral anbefaling," lyder det fra Alm. Brand Markets.

Tirsdag ved 14.30-tiden stiger Rockwool-aktien lige knap 1 pct. til 944 kr.

Sanktioner vil koste danske firmaer dyrt

Rockwool satser på tocifret amerikansk vækst

Hedegaard: Energimål er en lige højre til Putin

Ros og smæk til nyt energisparemål

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs