EnergiWatch

B&O napper Grundfos-direktør

39-årige Anders Aakær Jensen skal være kassemester i Struer-selskabet.

Struerbaserede Bang & Olufsen har ansat 39-årige Anders Aakær Jensen som ny finansdirektør i koncernen. Han kommer fra en ledende stilling i Grundfos, hvor han havde titel af Group Senior Vice President Corporate Finance.

Det skriver B&O i en meddelelse til fondsbørsen.

Dermed har selskabet fået besat den post, som blev ledig, da Henning Bejer Beck i februar opsagde sin stilling.

"Vi er glade for, at Anders har valgt at være en del af vores hold, og vi ser frem til et spændende og frugtbart samarbejde. Anders har stærke lederevner og har haft en lang og imponerede karriere i et af Danmarks største industriselskaber. Han er erfaren i at lede i en global og kompleks organisation," siger Tue Mantoni, administrerende direktør i B&O, og fortsætter:

"I hele sin karriere har han fokuseret på finansielle områder med et stærkt kommercielt fokus, og han har stor erfaring med at implementere globale performance management systemer. Vi mener, at Anders passer godt ind i vores virksomhed, og at han vil kunne støtte den fortsatte transformation af Bang & Olufsen," siger Tue Mantoni.

Anders Aakær Jensen har 13-års erfaring fra forskellige giganter pumpegiganten i Bjerringbro. Han ventes at begynde i sin nye stilling i midten af august.

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs