EnergiWatch

NKT-optakt: Fokus på omkostninger i kabeldivision

Det bliver omkostningerne - og reduktionen af disse i NKT Cables - der er fokus på, når koncernen i morgen, fredag, fremlægger regnskab.

Foto: NKT

Det vil ikke så meget være selve resultaterne for det forgangne år som de varslede omkostningstiltag i NKT Cables, der vil være i fokus, når NKT-koncernen kommer med regnskab for 2013 fredag morgen.

"Meget af fokus kommer til at være på NKT Cables og det omkostningsbesparende program, som det vil meddele i forbindelse med årsregnskabet, og så bliver udmeldingerne for 2014 selvfølgelig også en vigtig del," fortæller Janne Vincent Kjær, der er aktieanalytiker i Jyske Bank, til Ritzau Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs