EnergiWatch

Rockwool-optakt: Bedre markeder skal løfte optimismen

Stenuldsproducenten Rockwool har haft et godt 2013, og det vil formentlig kunne ses på årsregnskabet, der afleveres sidst på eftermiddagen fredag.

En bedring af markedssituationen i Europa har hjulpet godt på Rockwools indtjening, og det medførte blandt andet en opjustering af forventningerne til bundlinjen i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal.

Ifølge flere analytikere hænger det dog også sammen med, at stenuldsproducenten traditionelt er meget konservativ med sine udmeldinger om fremtiden, men fortsat forbedring på en række vigtige markeder kan måske hjælpe mere optimistiske 2014-forventninger på vej.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs