EnergiWatch

Grønt pres på EU-formand glæder Rockwool

Flere tusinde europæiske byer presser Herman Van Rompuy, formand for Det Europæiske Råd, til at fastsætte bindende mål for energieffektivitet frem mod 2030.

Foto: Rockwool

En forening af flere tusinde europæiske byer skrev i går et brev til Herman Van Rompuy, formand for Det Europæiske Råd, med et grønt opråb.

Byerne i alliancen Energy Cities, der bl.a. tæller Odense, ønsker, at EU-medlemslandene skal blive enige om ambitiøse klimamål for 2030 på linje med dem, som EU-Parlamentet for nylig stemte igennem. De lyder på tre bindende klimamål på 40 pct. CO2-reduktion, 30 pct. på vedvarende energi og 40 pct. på energieffektivitet i 2030.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs