EnergiWatch

USA nedjusterer majsforventninger

Det amerikanske landbrugsministerium har nedjusteret forventningerne til omfanget af landets og verdens majslagre.

Foto: Dupont

På grund af stærk efterspørgsel venter det amerikanske landbrugsministerium USDA nu, at majslagrene inden høsten i 2014 vil udgøre i alt 1,48 mia. skæpper (bushel) majs (37,6 mio. ton) mod tidligere ventet 1,63 mia. skæpper majs (41,4 mio. ton).

Det skriver Bloomberg News.

Myndighederne har desuden hævet forventningerne til den amerikanske majseksport til 1,6 mia. skæpper (40,6 mio. ton) mod tidligere 1,45 mia. (36,8 mio. ton).

Derudover har USDA hævet forventningerne til prisniveauet, så en gennemsnitlig skæppe bushel) nu kommer til at koste mellem 4,2 og 4,8 dollar mod en forventet pris på mellem 4,1 og 4,7 dollar ved en rapport fra januar.

Tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch her

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Indædt kamp om klimamål

Novozymes sætter gang i Monsanto-samarbejde

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs