14 mio. til Lean Energy

Rådet for Teknologi og Innovation har besluttet, at energiklyngen Lean Energy Cluster skal være et af statens innovationsnetværk. Det betyder 14 mio. til udvikling af energieffektive systemer. 

Den sønderjyske energiklynge Lean Energy Cluster får nu statens blåstempling. Det sker ved at klyngen bliver udnævnt til statsligt innovationsnetværk på området for energieffektivitet og intelligente energisystemer.

'Lean Energy Cluster er det naturlige samlingspunkt for nationale innovationsaktiviteter inden for energieffektivitet og intelligente energisystemer. Vi har i dag 251 aktive deltagere med en samlet projektportefølje på 500 millioner kr. Derfor er vi naturligvis glade og stolte over, at vi nu kan være med i front, når de nye energieffektive løsninger ser dagens lys og skaber vækst på eksportmarkedet’, siger Preben Birr-Pedersen, CEO, Lean Energy Cluster.

Fusionsplaner i danske cleantech-klynger

Det primære sigte for Lean Energy bliver i de kommende år udviklingen af innovationsplatforme med udgangspunkt i virksomhedernes styrkepositioner. Det gælder blandt andet energisystemer inden for el, varme, gas og vand og intelligente bygningsinstallationer.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs