EnergiWatch

Danfoss stormer frem i Kina

Med nye fabrikker lægger Danfoss an til ny vækst på det kinesiske marked. Koncernen har syv fabrikker i Kina, som er det tredjestørste marked for industrigiganten.

Foto: Danfoss

Danfoss buldrer frem i Kina. På få år er salget på det kinesiske marked fordoblet, og væksten ventes at fortsætte efter en pause i 2012. Fremgangen skyldes en målrettet strategi og massive investeringer. På knap 10 år har Danfoss brugt op mod 1 mia. kr. på nye fabrikker og produktionsfaciliteter. I dag åbner industrigiganten to nye fabrikker i Haiyan nær millionbyen Shanghai. Prisen er godt 150 mio. kr.

"Kina fylder mere og mere hos Danfoss. Det er det land i verden, hvor vi køber mest ind, og målt på antallet af medarbejdere kommer Kina på andenpladsen. Samtidig er det nu vores tredjestørste marked," siger Niels B. Christiansen, koncernchef i Danfoss.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs