EnergiWatch

Danfoss stormer frem i Kina

Med nye fabrikker lægger Danfoss an til ny vækst på det kinesiske marked. Koncernen har syv fabrikker i Kina, som er det tredjestørste marked for industrigiganten.

Foto: Danfoss

Danfoss buldrer frem i Kina. På få år er salget på det kinesiske marked fordoblet, og væksten ventes at fortsætte efter en pause i 2012. Fremgangen skyldes en målrettet strategi og massive investeringer. På knap 10 år har Danfoss brugt op mod 1 mia. kr. på nye fabrikker og produktionsfaciliteter. I dag åbner industrigiganten to nye fabrikker i Haiyan nær millionbyen Shanghai. Prisen er godt 150 mio. kr.

"Kina fylder mere og mere hos Danfoss. Det er det land i verden, hvor vi køber mest ind, og målt på antallet af medarbejdere kommer Kina på andenpladsen. Samtidig er det nu vores tredjestørste marked," siger Niels B. Christiansen, koncernchef i Danfoss.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs