EnergiWatch

ABB holder snuden i sporet

Tallene for årets tredje kvartal peger over en bred kam i den rigtige retning for teknologigiganten ABB. Ordrebogen er dog ikke prangende.

Ulrich Spiesshofer, CEO ABB. | Foto: ABB

Det globale teknologikonglomerat ABB er trods udskiftninger i de øverste ledelseslag kommet godt igennem årets tredje kvartal.

Selskabet, der leverer løsninger til stort set alle dele af energibranchen, melder således om øget omsætning og driftsindtjening på tværs af samtlige divisioner. Samtidig vokser bundlinjen i kvartalet med 10 pct. til 835 mio. dollar, 4.5 mia. kr., i forhold til samme periode sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs