EnergiWatch

Dantherm overvejer muligheder efter bejleri

Selskabet overvejer mulighederne efter frieri fra en mulig køber, og det har sendt aktien opad.

Dantherm har modtaget et frieri fra en mulig køber, hvilket har fået virksomheden til at overveje sine muligheder.

Bestyrelsen har iværksat en analyse for at vurdere den uopfordrede henvendelse - med assistance fra rådgivere i Handelsbanken.

Det fortæller Dantherm i en meddelelse onsdag.

"Det nuværende kapitalgrundlag begrænser imidlertid vores vækstmuligheder, og analysen skal afklare, hvordan vi bedst realiserer Dantherms potentiale og skaber varige forbedringer af omsætning, indtjening og pengestrømme til gavn for virksomhed og ejere," siger Dantherms bestyrelsesformand, Jørgen Møller-Rasmussen.

Hedt kurshop efter afsløring

Opkøbskandidaten Dantherm stiger markant på fondsbørsen, efter at selskabet har offentliggjort, at det har modtaget en henvendelse fra en mulig køber.

Ti minutter efter nyheden, ligger Dantherm-aktien 19 pct. højere i kurs 15,50 og under meget tungere handel, end det er sædvane for klimastyringsselskabet.

Det øger Dantherms markedsværdi til 11 mio. kr.

Endnu er intet konkret kommet frem, men Dantherm har modtaget et frieri, hvilket har fået virksomheden til at overveje sine muligheder. Bestyrelsen har iværksat en analyse for at vurdere den uopfordrede henvendelse - med assistance fra rådgivere i Handelsbanken.

Dantherm kan stadig ikke holde varmen

Cleantechens vindere og tabere

Dansk Energi: Ingen cleantech-eksport uden investeringer

/ritzau/FINANS

 

Mere fra EnergiWatch

Ny analyse viser vigtigheden i at bygge og drive energisystemer samlet

I rapporten Systemperspektivanalyse 2022 slår Energinet fast, at det er nødvendigt at tænke på tværs af sektorer og i stedet udvikle og drive det som ét samlet system. Det vil give den maksimale værdiskabelse af den grønne omstilling samt opretholdelse af en høj dansk forsyningssikkerhed.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs