Dantherm kan stadig ikke holde varmen

Energivirksomheden Dantherm går frem på driften, men formår ikke at vende underskud til overskud, viser kvartalsregnskab.
Foto: Dantherm
Foto: Dantherm
RITZAU FINANS

Det er stadig ikke lykkedes for Dantherm at vende underskuddet til et overskud på trods af en forbedring i driftsresultatet. Det fremgår af selskabets regnskab onsdag morgen.

Selskabet, der producerer energieffektive løsninger inden for elektronikkøling og klimastyring, så omsætningen stige til 120,6 mio. kr. i andet kvartal fra 119,7 mio. kr. i samme periode sidste år. Driftsresultatet blev mere end tredoblet, til 3,3 fra 1 mio. kr., hovedsageligt på grund af lavere omkostninger, skriver selskabet.

På bundlinjen blev underskuddet til gengæld forstørret til 1,6 mio. kr. fra 1,3 mio. kr. i 2012.

"Første halvdel af 2013 blev som forventet med en bedre udvikling for forretningsområdet Telecom, og aktiviteten inden for HVAC var stabil. Indsatsen fortsættes med tiltag omkring markedstilstedeværelse, produktudvikling og omkostningseffektivitet for at øge omsætningen og forbedre indtjening og pengestrømme," skriver administrerende direktør Torben Duer.

Dantherm fastholder forventningerne og venter i 2013 en omsætning på 525-550 mio. kr. og et driftsresultat på 15-20 mio. kr. Det fremgår af regnskabet for første halvår af 2013.

Dantherm: Stigende salg øger optimismen 

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåJob

Se flere jobs