EnergiWatch

USA kan sende ordreraket mod Danmark

Det amerikanske militær skal effektivisere sit energiforbrug, og det kan give gode muligheder for danske energivirksomheder.

Foto: Wikipedia

Det amerikanske forsvars 123 værn står for ikke mindre end 1 pct. af det samlede amerikanske energiforbrug. Men spareplaner og et ønske om grøn omstilling har i de senere år fået USA til at igangsætte en markant satsning på at mindske militærets energiudgifter - og det kan komme danske energivirksomheder til gode.

Det mener DI Energi, som derfor arrangerer en "matchmaking-tur" til USA i efteråret, hvor danske virksomheder kan møde kontakter i det amerikanske militær.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs