EnergiWatch

USA genovervejer ethanolmål

De amerikanske myndigheder overvejer nu for første gang at slække på kravet til indholdet af ethanol i benzin, hvilket kan være skidt nyt for danske Novozymes.

Amerikanerne køber mere og mere brændstofeffektive biler, og det har i de senere år ført til en mærkbar reduktion i brugen af benzin. En udvikling, der nu for første gang får det amerikanske miljøagentur, EPA, til at varsle en reduktion i de hidtidige krav om iblanding af ethanol i benzin.

Siden 2007 har USA ellers haft ambitiøse krav om brugen af ethanol i benzin solgt i landet, og i dag udgør ethanol omkring 10 procent af det samlede amerikanske benzinforbrug.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs