Better Place: Bilmodeller med udskifteligt batteri lader vente på sig

Bilmodeller med udskifteligt batteri lader vente på sig, lyder det fra Better Place, der lukker besøgscenter og vil fokusere på salgsarbejde.
Foto: Better Place
Foto: Better Place

I en pressemeddelelse tirsdag annoncerede Better Place et "strategiskifte", som blandt andet betyder lukningen af et besøgscenter, hvor elbil-interesserede kan studere teknikken.

Samtidig erkendte virksomheden, at gevinsten af at satse på batteriskifte-stationer lader vente på sig.

I en pressemeddelelse med titlen 'Better Place tilpasser sig det danske elbilmarked", siger adm. direktør, Johnny Hansen:

”De seneste to år har danskerne fået et langt større kendskab til elbilen, netværket står færdigt, mange har prøvet  en elbil, og mange myter er punkteret. Vi må dog erkende, at bilmodeller med udskifteligt batteri lader vente på sig."

Fremover skal der bruges flere kræfter på salgsarbejde, da kendskabsgraden til selskabet i Storkøbenhavn er på over 70 pct., mens elbilsalget har skuffet fælt.

Better Place har opsat 18 batteriskiftestationer nationalt, men der er kun en enkelt model på markedet - Renault Fluence ZE - der gørr brug af teknikken. Og i december 2012 var der endnu ikke solgt mere end 200 styk.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også