Novozymes udnævner ny finansdirektør - Lars Green træder tilbage

Han vil herefter forfølge en karriere væk fra direktionsgangen. 
Lars Green forlader sin stilling som finansdirektør i Novozymes senest 1. november efter fire år ved selskabet. | Foto: Pr / Novozymes
Lars Green forlader sin stilling som finansdirektør i Novozymes senest 1. november efter fire år ved selskabet. | Foto: Pr / Novozymes
AF MARKETWIRE

Novozymes skal sige farvel til finansdirektør Lars Green, der har besluttet at forlade selskabet af ”personlige årsager”.

Han vil herefter forfølge en karriere væk fra direktionsgangen. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Til at afløse ham har Novozymes ansat Rainer Lehman, der vil indtage posten senest 1. november i år.

Han er hentet fra tyske Sartorius, hvor han har været ansat i mere end 20 år, hvor af de seneste seks har været som finansdirektør.

Det er sket efter en længere rekrutteringsproces for at finde frem til den rette kandidat, der med de igangværende fusionsplaner vil blive finansdirektør for det sammenlagte Novozymes og Chr. Hansen.

”Han bliver en stærk partner for både mig og hele organisationen, mens vi arbejder videre med vores integrationsplaner med Chr. hansen,” siger Ester Baiget, administrerende direktør i Novozymes, i meddelelsen.

Hun uddyber, at hun løbende har været i dialog med den afgående finansdirektør om hans planer for fremtiden.

”For at sikre kontinuitet og en blød overgang, og sideløbende med dialogen med Lars, satte jeg sammen med bestyrelsen gang i arbejdet med at finde en ny finansdirektør. Jeg er glad for, at vi nu har den rette kandidat til posten, og at vi har en solid overgangsplan på plads,” lyder det videre.

Lars Green har været en del af Novozymes de seneste fire år, og han forlader virksomheden senest med udgangen af i år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også