Sikkerhedsekspert rykker til ladeoperatør

Peter Kruse skal i sit nye job styrke ladeoperatøren Clevers arbejde med it- og cybersikkerhed, som fremover vil blive en mere central opgave. 

It-sikkerhedseksperten Peter Kruse, der i oktober solgte sin virksomhed CSIS Security Group, har nu tilsyneladende fået ladet sine batterier så meget op, at han har sat sin underskrift på en ansættelseskontrakt hos et nyt firma. 

Det er hos ladeoperatøren Clever, at Peter Kruse fremover bliver chief information security officer, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

”Clever er en moderne virksomhed med en dynamisk og nytænkende kultur og forretningsmodel, som jeg har det nemt ved at forene mig med. Jeg ønsker at øge Clevers – i forvejen moderne – tilgang til cybersikkerhed og derigennem sikre den fortsatte succes og vækst i selskabet”, lyder det fra Peter Kruse i pressemeddelelsen. 

Her bliver hans opgave at styrke selskabets arbejde med it- og cybersikkerhed, hvilket i de kommende år bliver en mere og mere central opgave hos Clever, fremgår det. 

Det skyldes det øgede fokus på kritisk infrastruktur og den grønne omstilling. Her spiller Clever ifølge dem selv en væsentlig rolle, og derfor er det nødvendigt med et skærpet fokus på området. 

”Folk tænker ofte ikke på, at elbiler, elnet og ladeinfrastruktur bliver mere og mere attraktive mål for cyberkriminelle. Lige nu findes der ingen standard for cybersikkerhed på området, men med flere end 100.000 elbiler på de danske veje, er vi nødt til at tage ansvar og gå foran og løbende sikre, at vores systemer opretholder det allerhøjeste sikkerhedsniveau,” siger Jonas Thomsen, der er CIO i Clever, og fortsætter. 

”Derfor er vi superglade for, at Peter kan se en værdi i at hjælpe os med det store arbejde, der ligger foran os. Vi glæder os til at få ham med ombord og til at få bragt hans stærke kompetencer i spil”, siger han. 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også