Q8 satte over 100 ladepunkter op i 2022

Tankstationskæden Q8 fik i løbet af 2022 – som var selskabets første år med udrulning af ladestandere – opsat over 100 ladepunkter.
Foto: Pr Q8
Foto: Pr Q8

Q8 har i 2022 udrullet lynladere på 22 stationer med 108 ladepunkter fordelt flere steder i landet.

Det skriver Q8 i en pressemeddelelse.

”Med de nye åbninger rammer vi nogle af de områder, der har haft mange besøgende i julen og nytåret, og som generelt er knudepunkter i ferietider. I sommerferien så vi en tredobling af aktiviteten på laderne, så vi håber, de nye stationer kan lette noget af den værste spidsbelastning for dem, der ikke lige har egen lader eller har brug for et ladestop på rejsen,” siger Marc Skriver-Bayer, som har titlen HPC & Emobility Manager for Q8 i Danmark.

Selskabet åbnede for sin første ladestander i februar 2022 i Viborg og har sidenhen i gennemsnit opsat to nye hver måned. Fra midten af november opsatte Q8 ladestandere på ni forskellige lokationer. 

I 2023 har virksomheden i sinde at udrulle ladestandere på yderligere 21 stationer. Det skal være endnu et skridt på vejen mod selskabets ambition om at have ladestandere på alle ca. 240 Q8-stationer i 2026.

For elbillisterne vil brugen af lynladerne minde om traditionel optankning af benzin og diesel, hvor man ikke behøver et abonnement og kan betale med et almindeligt betalingskort.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobliltyWatch)

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også