EnergiWatch

Dansk bilkoncern smider millioner i ladevirksomhed

En dansk virksomhed, der udvikler en af verdens hurtigste opladere til elbiler, har fået en investering fra en stor dansk bilkoncern.

Foto: Nic. Christiansen Gruppen/PR

En af landets største bilkoncerner, det familieejede Nic. Christiansen Gruppen, har smidt et millionbeløb i den danske energivirksomhed Nerve Smart Systems.

Det skriver Finans.

Nerve Smart Systems udvikler ifølge mediet en af verdens hurtigste opladere til elbiler, og Nic. Christiansen Gruppens koncernchef Niels Vrist Bertelsen lægger ikke skjul på, at bilkoncernen er blevet medejer af virksomheden på grund af opladeren.

”Det er elbilopladerne, som er hovedårsagen til, at vi går ind i virksomheden. Den ligger i et forretningsområde, hvor vi godt kan se os selv, og så kan der være en god forretningscase i det,” siger han til Finans.

Den præcise størrelse af investeringen oplyses ikke, men ifølge cvr-registret ejer Nic. Christiansen Gruppen mellem 5-9,99 pct. af virksomheden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobilityWatch)

Heimstaden vil investere milliardbeløb for at nå klimamål

Clever indgår ladeaftale med Nrep

Clever indgår samarbejde med mæglerkæde

Mere fra EnergiWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs