EnergiWatch

Efter EU-dom er der nu sat punktum i årelang sag mellem Velux og Fakro – og dog

Adm. direktør i Velux, David Briggs, ånder lettet op, efter EU-domstolen endeligt har afvist anklager om konkurrenceforvridende adfærd. Men hos konkurrenten Fakro er man endnu ikke villig til at opgive sagen.

Sagen mellem Fakro og Velux har været udmattende, men vi fortsætter, hvis det er nødvendigt, lyder det fra topchef i Velux, David Briggs. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Den 16 år lange saga mellem vinduesproducenterne Velux og Fakro ser nu ud til at være ved vejs ende. I begyndelsen af juli måned satte EU-domstolen punktum i sagen ved endeligt at afvise Fakros anklager mod Velux om på ulovlig vis at udnytte sin markedsdominans. Det er dermed heller ikke muligt for Fakro at appellere sagen.

Både i 2009 og 2018 har EU’s konkurrencemyndigheder afvist Fakros anklager mod Velux på den baggrund, at man vurderede, at de ikke var tilstrækkeligt geografisk og teknologisk afgrænsede.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs