EnergiWatch

Tesla regner med comeback til før-covid niveau i Shanghai

En af de helt store hæmsko for Tesla såvel som andre producenter i Shanghai, har været problemer med manglende arbejdskraft, fragtproblemer og begrænset forsyning af dele.

Foto: NACHO DOCE/REUTERS / X01629

I et internt memo fra Tesla fremgår det, at elbil-giganten har planer om at komme tilbage til samme produktionsniveau på sin Shanghai-fabrik, som før byens corona-nedlukning.

Det skriver Investing.com i en artikel.

Det vil betyde en fordobling af Tesla's nuværende daglige produktion til 2600 elbiler fra tirsdag mod 1000 elbiler produceret mandag, fremgår det af memoet. Det vil bringe den ugentlige produktion på Shanghai-fabrikken, kaldet Gigafactory 3, op på 16.000 elbiler.

Udmeldingen betyder, at selskabet har misset sin oprindelige prognose fra to uger siden, om at før-corona produktionsniveauet kunne genoptages fra 16. maj.

En af de helt store hæmsko for Tesal såvel som andre producenter i Shanghai, har været problemer med manglende arbejdskraft, fragtproblemer og begrænset forsyning af dele.

Nedlukningen har været dyr for Tesla, der kun solgte 1512 elbiler i april mod 65.754 måneden før.

Tesla-aktien falder 1,1 pct. til 656,82 dollar i formarked.

Tesla har igen stoppet produktionen i Shanghai

Tesla trodser forsyningsproblemer og øger omsætningen 

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs