EnergiWatch

Everfuel vil fange brintkunder fra Femern Bælt

Det herningensiske brintselskab har sikret sig en lokation i Vordingborg, der skal gøre det muligt for tung transport fra den kommende Femern-forbindelse at tanke brint.

Foto: Everfuel

Everfuel har set sit snit til at få en god portion kunder forbi en planlagt brintstation i Vordingborg. Den kommer nemlig til at være oplagt for de brintkøretøjer, der krydser den kommende Femern Bælt, som har brug for lidt ekstra i tanken.

"At samarbejde med Vordingborg Kommune og Business Vordingborg på dette projekt har været en sand fornøjelse, og de er villige til at gå den grønne vej ved at påbegynde skiftet mod fossilfri transport. Vi er glade for at have sikret os lokationen, og vi ser frem til at betjene både personbiler og tung transport," siger Lars Jakobsen, der er salgschef hos Everfuel.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Styrelsen behandler 13 GW kystnær havvind

Mastodonter som CIP og Total Energies har også kastet sig ind i kampen for åben dør-havmølleparker, hvor Energistyrelsen har modtaget 43 ansøgninger siden april. Selv om to trejdedele er sorteret fra, får blandt andet kæmpeprojekter fra CIP potentialet for de resterende til at svulme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs