EnergiWatch

Everfuel skal levere overskudsvarme fra brint til det lokale fjernvarmenet

Everfuel har indgået en aftale med Tvis, hvorved overskudsvarme fra grøn brintproduktion skal bruges til opvarmning af boliger og virksomheder tilsluttet det lokale fjernvarmenet.

Foto: Everfuel

Everfuel har fået endnu en aftale på plads. Denne gang handler det dog ikke om brint, men mere om det, der følger med brinten. Selskabet har netop indgået en aftale med Tvis, der får mulighed for at udnytte overskudsvarmen fra Everfuels elektrolyse-anlæg i Fredericia.

"Vi sikrer god integration på tværs af sektorer og potentielt reducerede produktionsomkostninger ved at koble brintproduktion fra PTX-anlægget til fjernvarme. Mens teknologien er bevist, bygger vi trin for trin et nyt energisystem, der leverer et ægte bæredygtigt alternativ til fossile brændstoffer. Vi er i den tidlige fase af et marked, som vil bevæge sig i én retning, og vi ser frem til at udvikle grøn energi med Tvis," siger Jacob Krogsgaard, adm. direktør for Everfuel i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs