EnergiWatch

Delebilsselskab skruer op i Aarhus

Fremgang i landets næststørste by får Greenmobility til at indsætte flere biler.

Foto: Green Mobility/PR

Delebilsfirmaet Greenmobility melder om, at driften i Aarhus, hvor selskabet har været til stede i to år, nu er blevet lønsom.

Det har givet selskabet blod på tanden til at udvide antallet af biler. Hvor der indtil nu har været 100 biler, planlægger selskabet inden for de kommende måneder at nå op på op til 150 styks, lyder det i en meddelelse.

"Hvor nogle af de største spillere i markedet kun kan skabe en økonomisk rentabel forretning i de større byer, har vi med vores meget lavere omkostningsstruktur bevist, at vi kan tage mellemstore og mindre byer også. Det er som jeg ser det en gamechanger," udtaler adm. direktør Thomas Heltborg Juul, der mener, at det giver muligheder flere steder i Europa dog uden at nævne konkrete byer.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobilityWatch)

Arbejdernes Landsbank øger ejerandel i elbilsselskab: Vi er en overgangsinvestor

Greenmobility melder om udsolgt ved emission

Greenmobility låner 100 mio. kr. af Danmarks Grønne Investeringsfond 

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs