EnergiWatch

Manglende grøn efterspørgsel får SMV'er til at sakke bagud på klimarapportering

Dansk Erhverv belyser i ny rapport, hvordan særligt små virksomheder ikke får klimarapporteret – selvom der ifølge organisationen er gevinster at hente for SMV'erne i takt med at efterspørgslen på grønne produkter og ydelser stiger.

Klarlægning er første skridt, når virksomhedernes udfordringer med klimarapportering skal løses, siger Malene Thiele. | Foto: Dansk Erhverv

Små- og mellemstore danske virksomheder klimarapporterer ikke i lige så høj grad som større virksomheder, og ifølge en ny rapport fra Dansk Erhverv er en af forklaringerne mangel på efterspørgsel på grønne produkter og serviceydelser.

Af de adspurgte medlemsvirksomheder oplever i gennemsnit kun 40 pct. på nuværende tidspunkt efterspørgsel på grønne produkter, mens det gælder for 30 pct., når det kommer til serviceydelser. For de mindste virksomheder, ligger begge tal under 20 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs