EnergiWatch

FOM Technologies holder fast i guidance efter "forventeligt" første halvår

Den danske udstyrsproducent når næsten tocifret millionsomsætningen i årets første seks måneder og sigter fortsat efter et salg for hele 2021 på mellem 16 og 20 mio. kr. USA forbliver et nøglemarked spår adm. direktør.

Foto: FOM Technologies/PR

FOM Technologies holder snuden i sporet.

Den danske producent af udstyr til forskning i blandt andet energilagring og solceller rammer en omsætning i årets første seks måneder på knap 9,6 mio. kr., mod 3,2 mio. kr. i samme periode sidste år. Det viser selskabets nøgletal for halvåret, der er blevet offentliggjort mandag eftermiddag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs