EnergiWatch

Greenmobility styrer udenom bilindustriens chipmangel

Bilproducenterne har for tiden store forsinkelser på at levere nye elbiler til markedet. Den grønne delebilstjeneste Greenmobility holder nøje øje med udviklingen, men foreløbig har en tæt dialog med fransk producent afværget problemer.

Foto: Green Mobility/PR

Går man som privatkunde ned til en bilforhandler for at købe en ny bilmodel, kan det være, at man først kan få nøglerne til bilen næste sommer.

Bilmarkedet er således også ramt hårdt af det kaos i forsyningskæderne, som coronakrisen har medført, og hvor der bl.a. er stor mangel på mikrochips til bilproduktionen. Senest har Toyota nedjusteret produktionsplanerne for september med 40 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs