EnergiWatch

Danfoss spår vækst i klimadivision med Kommissionens nye energispareplan

EU-Kommisionens nylige forslag om at stille højere krav om energieffektivitet i unionen kan komme Danfoss' eksportmuligheder til gode, påpeger Jürgen Fischer, direktør for Danfoss Climate Solutions.

Foto: Danfoss/PR

Midt i julivarmen fremlagde EU-Kommissionen sin grønne klimapakke under navnet Fit for 55, der lægger op til at løfte målene for energieffektivitet i EU, og det er noget, man på ledelsesgangene i Danfoss forventer kan give et rygstød i industrivirksomheds klimadivision, Danfoss Climate Solutions.

"Vi har allerede i flere år nydt godt af en økonomi, der vokser hurtigere end normalt indenfor energieffektive løsninger, og jeg tror helt bestemt, at det både for den europæiske industri, den danske industri og for Danfoss vil give et kæmpe boost til det, vi laver," siger Jürgen Fischer, direktør for Danfoss Climate Solutions, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindindustrien vil tvinge politikerne til at tale om grøn udbygning

Energiøen på Bornholm skal fremrykkes, der skal opføres langt mere hav- og kystnær vind, kommunerne skal sige god for mindst 720 MW landvind og sol om året, hensynet til dyr skal ikke trumfe udbygningen, og politikerne skal se på, om klageadgangen skal begrænses. Jan Hylleberg forklarer Wind Denmarks lange ønskeliste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs