EnergiWatch

Accuras partnerrov efterlader afpillet energiområde hos Bech-Bruun

Knap halvdelen af Bech-Bruuns partnere på energiområdet forlader advokatfirmaet til fordel for Accura. Det påvirker dog ikke retningen og strategien, lyder det fra Bech-Bruun-chef.

Tre ud af otte partnere inden for energi og forsyning forlader Bech-Bruun. | Foto: Siemens Gamesa/Paul-Langrock.de Agentur Zenit +49 172 3120 333 foto@paul-langrock.de

Det er nogle af de bærende grene på Bech-Bruuns område for vedvarende energi, der ved udgangen af året knækker af advokatfirmaet for i stedet at vokse ud hos Accura.

De tre partnere Peter Østergaard Nielsen, Jakob Østervang og Anders Hørlyck Jensen har således i høj grad drevet energiområdet de seneste år, hvor Bech-Bruun blandt andet har åbnet kontor i New York, ligesom advokatfirmaet tidligere har meldt ud, at et kontor i Asien var lige på trapperne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs