EnergiWatch

GHS-topchef: Milliardnotering er ingen målstreg

Den planlagte børsnotering af elektrolyseselskabet Green Hydrogen Systems skal sætte turbo på virksomhedens vækstplaner de kommende år. Derfor skal noteringen ses som et startpunkt, mener Sebastian Koks Andreassen, selskabets adm. direktør.

Der har været fart på, siden Sebastian Koks Andreassen tiltrådte som topchef hos Green Hydrogen Systems i oktober sidste år. Nu vil selskabet rejse en milliard i en kommende børsnotering. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

På sit hjørnekontor i Green Hydrogen Systems' nye, hvide domicil, har topchef Sebastian Koks Andreassen en lille legetøjsbil stående. Det særlige ved den er, at den kører på brint. Og at ejeren har haft den, siden han var dreng. Bilen beviser på den måde, at brintteknologien har eksisteret længe, om end i det små.

I hvert fald målt imod den seneste tids udvikling. Den har således medført, at elektrolysespecialisten Green Hydrogen Systems (GHS) torsdag har kunnet annoncere en planlagt børsnotering på Nasdaq Copenhagen. Vel at mærke med en forventet selskabsværdi på 3 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs