EnergiWatch

GHS-topchef: Milliardnotering er ingen målstreg

Den planlagte børsnotering af elektrolyseselskabet Green Hydrogen Systems skal sætte turbo på virksomhedens vækstplaner de kommende år. Derfor skal noteringen ses som et startpunkt, mener Sebastian Koks Andreassen, selskabets adm. direktør.

Der har været fart på, siden Sebastian Koks Andreassen tiltrådte som topchef hos Green Hydrogen Systems i oktober sidste år. Nu vil selskabet rejse en milliard i en kommende børsnotering. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

På sit hjørnekontor i Green Hydrogen Systems' nye, hvide domicil, har topchef Sebastian Koks Andreassen en lille legetøjsbil stående. Det særlige ved den er, at den kører på brint. Og at ejeren har haft den, siden han var dreng. Bilen beviser på den måde, at brintteknologien har eksisteret længe, om end i det små.

I hvert fald målt imod den seneste tids udvikling. Den har således medført, at elektrolysespecialisten Green Hydrogen Systems (GHS) torsdag har kunnet annoncere en planlagt børsnotering på Nasdaq Copenhagen. Vel at mærke med en forventet selskabsværdi på 3 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs