EnergiWatch

Rockwool-topchef ser bred fremgang på isoleringsmarkedet fortsætte i flere år

Med den gradvise tilbagevenden til mere normale forhold i byggesektoren efter coronakrisen forventer stenuldskoncernens adm. direktør Jens Birgersson, at de kommende år vil byde på pæne vækstrater for Rockwool. Især Nordamerika skiller sig ud.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Efter et coronaudfordret 2020, hvor Rockwool endte med at skrumpe på top- og bundlinje, er de pæne salgstal vendt tilbage for stenuldskoncernen i årets første tre måneder, og skal man tro adm. direktør Jens Birgersson, vil tendensen fortsætte i de kommende år.

"Vi oplever en klar forbedring af forretningsmiljøet bredt set. Og når vi kigger fremad, ser vi den brede fremgang fortsætte," siger Jens Birgersson i et interview med CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs