EnergiWatch

Tesla med produktionsproblemer - over 10.000 biler tilbageholdt

Bilerne mangler ifølge branchemediet Electrek en mindre komponent, der gør, at bilerne ikke kan sendes ud til kunderne.

Foto: Finn Frandsen

Elbilproducenten Tesla står angiveligt over for noget af en logistisk hovedpine, efter at mere end 10.000 biler bliver tilbageholdt på selskabets Fremont-fabrik.

Det skriver branchemediet Electrek på baggrund af unavngivne kilder.

Bilerne mangler ifølge mediet en mindre komponent, der gør, at bilerne ikke kan sendes ud til kunderne. Der skulle dog være tale om en relativt nem reparation, og derfor bliver Tesla ved med at producere bilerne, da problemet ikke nødvendigvis skal fixes på fabrikken.

Det betyder dog, skriver Electrek, at Tesla står over for "et logistisk mareridt" mod slutningen af kvartalet, da selskabet selv står for sit distributionsnetværk og dermed ikke sælger til tredjepartsforhandlere.

Der er derfor udsigt til, at Teslas medarbejdere skal løbe ualmindelig stærkt i kvartalets sidste måned for at få de mange biler sendt ud til forbrugerne for at undgå en ophobning på leveringscentralerne.

Det er ikke noget, der lader sig aflæse af selskabets aktie, der ved middagstid i USA stiger 1,7 pct. til 586,60 dollar.

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs