EnergiWatch

Danfoss og Taiwan stifter forskningscenter for grøn energi til shipping

Fælles udvikling af bæredygtig teknologi til den maritime industri er et vigtigt mål for nyt fælles udviklingscenter i Taiwan.

Foto: PR / Eagle Bulk

Danfoss Editron og Taiwans Ship and Ocean Industries R&D Center har sammen etableret et forskningcenter for grøn energianvendelse, Green Energy Application Development Center, i Taiwan.

I første omgang vil de to partnere bruge centret til at demonstrere et nyt jævnstrømssystem til strømforsyning af skibe, som virksomhederne har udviklet sammen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs