EnergiWatch

Nordic Oily Waste satser på industrikunder med køb af Fortum-selskab

Med en mere aggressiv kommercialiseringsstrategi og millioninvestering i ny teknologi til renseanlæg har Nordic Oily Waste kunder fra blandt andet jernindustrien i kikkerten. Det fortæller Theis Rinaldo Andersen, den nye adm. direktør i tidligere Fortum-selskab.

Adm. direktør og ejer af Rinaldo Holding, Theis Rinaldo Andersen (tv.), og Lasse Kragballe Rasmussen (th.), head of operations. | Foto: Nordic Oily Waste

Navnet er nyt, men produktet er det samme.

Sådan lyder det fra adm. direktør i Nordic Oily Waste, Theis Rinaldo Andersen, der med sit holdingselskab Rinaldo Holding i sidste uge erhvervede Fortum Waste Solutions forretningsben OW, olie og vand, med anlæg i Aarhus og Esbjerg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs