EnergiWatch

Corona har forsinket grøn omstilling hos landets største taxaselskab

Dantaxi vil være emissionsfri i 2025, og havde det ikke været for coronakrisen, ville selskabet være tættere på det mål. Det siger topchef Carsten Aastrup, der ikke er bleg for at skulle sige farvel til vognmænd, der ikke vil omstille sig.

Foto: Jens Dresling

På de seneste to år er landets største taxaselskab, Dantaxi, gået fra nul til, at omkring 10 pct. af selskabets små 2000 taxaer kører på el eller brint.

Inden 2025 er det ambitionen, at alle taxaerne skal være grønne. Det kommer for alvor til at gå hurtigt fra nu af, og havde det ikke været for indtoget af corona, havde selskabet været endnu tættere på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs