EnergiWatch

Udvidelse lokker lokale og globale partnere til Greenlab Skive

Vokseværk og tildeling af regulatorisk testzone til erhvervsparken Greenlab i Skive åbner for nye tiltag og tiltrækker både lokale og globale aktører. Det er en fordel at samarbejde med forskellige aktører, siger adm. direktør.

CEO i GreenLab Skive, Christopher Sorensen, glæder sig over den interesse flere danske og udenlandske aktører viser i den midtjyske virksomhed. | Foto: Greenlab/PR

En række lokale og globale aktører viser interesse i Greenlab Skive, efter at virksomheden nu udvider sin grønne erhvervspark med 70 hektar. I den skal der ligge en 80 MW vind- og solpark med 1.6 MW batteri og minimum 12 MW elektrolyse, der åbner til næste år.

Samtidig har Energistyrelsen tildelt Greenlab en såkaldt regulatorisk testzone, hvor virksomhedens projekter undtages for en række af de nuværende regler og bestemmelser på energiområdet. Det skaber glæde på ledelsesgangen i virksomheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs