EnergiWatch

To ud af tre ladestandere til klodens elbiler står i Kina

Et voldsomt ryk i slutningen af 2020 har sendt Kina endnu længere foran resten af verden målt på antal ladestandere til elbiler. Der er dog flere forklaringer på forspringet.

Foto: Thomas Borberg

Kører du rundt i en elbil i Kina, burde der ikke være langt til næste offentligt tilgængelige ladestander. Der var nemlig ved udgangen af 2020 over 800.000 styk at vælge imellem.

Omvendt kan du risikere at køre langt i USA, mens du kigger nervøst på batteristanden. Her er der kun lige knap 90.000 ladestandere fordelt ud over landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs