EnergiWatch

Nyt erhvervsmedie om transport, logistik og infrastruktur er i luften

EnergiWatch fik tirsdag formiddag et nyt søstermedie. MobilityWatch sætter fokus på transport, logistik og infrastruktur og de mange virksomheder omkring branchen.

Foto: Watch Medier

De danske transport-, logistik- og infrastruktur-virksomheder får fremover væsentligt bedre journalistisk dækning. Tirsdag gik Watch Mediers nye erhvervsmedie, MobilityWatch, i luften. Mediet bliver det 15. danske nichesite i Watch-regi.

Med mediet vil virksomheder inden for passagertrafik, logistik og infrastruktur få en tæt, daglig erhvervsdækning fra et hold bestående af tre erhvervsjournalister og en redaktør.

"Transport, logistik og infrastruktur rummer både store, etablerede og markedsledende virksomheder samt nye, innovative virksomheder, der gør fragt og passagertrafik mere effektivt og grønt. MobilityWatch vil dække hele spektret i en branche, der i den grad har oplevet udfordringer såvel som udvikling under det seneste år med corona," siger Thomas Bo Christensen, redaktør på MobilityWatch. Han tilføjer, at MobilityWatch blandt andet vil følge virksomhedernes resultater tæt.

"Vi vil have fokus på regnskaber, strategier, konkurrencesituation, rammevilkår, infrastruktur og den innovation, der driver hele transport- og logistikbranchen frem. Og vi vil gå tæt på de personer og profiler, der tegner branchen, markerer sig og skifter job," siger Thomas Bo Christensen.

MobilityWatch dækker transport- og logistikbranchen fra redaktionen i København i tæt samspil med Watch Mediers andre erhvervsmedier og kontorer på Christiansborg, i Bruxelles og i New York. 

"Transport, fragt af varer og infrastruktur er mere end nogensinde kritisk for udviklingen af dansk økonomi og for erhvervslivets muligheder for at være konkurrencedygtigt. Og det kalder på en stærk journalistisk dækning," siger Søren Springborg, nyhedschef på Watch Medier.

MobilityWatch er det 15. erhvervsmedie fra Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Alle medier er abonnementsfinansierede og har som ambition at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

Mere fra EnergiWatch

Brancheorganisationer hylder opgøret med hockeystaven

Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk Fjernvarme er glade for, at regeringens hockeystav er lagt tilbage på hylden med et ambitiøst delmål på en CO2-reduktion på 50-54 pct. i 2025. Nu skal rammevilkårerne komme på plads, så selskaberne kan trække i arbejdstøjet.

Arla vil vinde tovtrækkeri om andelshavernes biogas

Andelsselskabet Arla sætter jagten ind på at skaffe adgang til landmændenes oprindelsesgarantier fra biogasproduktion. Forsker vurderer, at det kan blive svært for producenterne at få biogasgarantierne på egne hænder.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs