EnergiWatch

Green Mobility-regnskab viser vækst med røde tal på bundlinjen

Omsætningen er steget med knap 40 pct. for eldelebiltjenesten, der dog også må se underskuddet vokse.

Foto: Mads Frost/JPA

Green Mobility har torsdag fremlagt et regnskab, der viser, at omsætningen voksede med 71 pct. i første kvartal sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Omsætningen endte i 10,8 mio. kr. En omsætning, der blev realiseret på baggrund af 39 pct. flere kunder og 15 pct. flere ture.

Alt i alt havde Green Mobility 123.680 kunder, mens 184.923 ture blev foretaget via delebilstjenesten, viser regnskabet.

Resultatet før skat var negativt og endte i minus 17,1 mio. kr. Det skal sammenlignes med et underskud på 11,1 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Et underskud, som hænger sammen med selskabets ekspansion til flere byer og dermed investeringer i flere nye biler, skriver selskabet.

"Første kvartal viser fortsat stærk omsætningsvækst på trods af hårdere restriktioner i de fleste byer. Restriktionerne har påvirket alle byer, men nye byer viser fortsat vækst," skriver selskabet i regnskabet.

Regnskabet viser samtidig, at Green Mobility fastholder forventningerne til regnskabsåret 2021 om en omsætning i niveauet 70-80 mio. kr. og et driftsunderskud på 100 til 110 mio. kr.

Greenmobility indtager Bruxelles som sin tredje by i Belgien

Green Mobility holder speederen i bund trods underskud

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs