EnergiWatch

Haldor Topsøe indgår endnu et samarbejde med amerikansk brændstofproducent

Den danske katalysevirksomheds såkaldte Tigas-teknologi kommer igen brændstofproducenten Nacero til gode.

Foto: Nacero/PR

(Rettelse: I en tidligere version af denne artikel fremgik med henvisning til Haldor Topøes pressemeddelelse, at Naceros ved at fremstille benzin uden biprodukter fra raffinering af råolie på sit Penwell-anlæg ville kunne reducere sine udledninger med en milliard ton CO2e over 30 år. CleantechWatch har været i kontakt med Haldor Topsøe, der gennem sin pressetjeneste oplyser, at tallet i virkeligheden er 0,5 mia. ton., og at fejltagelsen skyldes fejl i beregningsgrundlaget hos Nacero. CleantechWatch har bedt om dokumentation for det påståede reduktionspotentiale på 0,5 mia. ton. Beregningerne stammer fra Nacero, og Haldor Topsøe har ikke pt. adgang til dem, oplyser pressetjenesten. CleantechWatch beklager.)

Haldor Topsøe indgår endnu et partnerskab med den amerikanske brændstofproducent Nacero, der i fremtiden skal anvende den danske katalysevirksomheds Tigas-teknologi til produktionen på sit anlæg i Penwell, Texas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs