EnergiWatch

Rotterdam Havn og Hapag-Lloyd forsvarer LNG som shipping-brændstof

Både Rotterdam Havn og det tyske containerrederi Hapag-Lloyd står over for ShippingWatch fast på deres satning på LNG, efter Verdensbanken har udtrykt sig yderst kritisk om gas som alternativt, maritimt brændstof.

Foto: PR / Port of Rotterdam

LNG er kun en midlertidig løsning som brændstof for international skibsfart, men der findes ikke bedre alternativer, før fuldt bæredygtige brændstoffer kommer på markedet.

Det er budskabet fra Europas største havn, Rotterdam, og fra Hapag-Lloyd, et af Europas førende containerrederier, efter at Verdensbanken fredag i en rapport tog afstand fra LNG som overgangsbrændstof for shipping-industrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs