EnergiWatch

Hydract melder aktieudbud for overtegnet med 861 pct.

Hydract modtog tegninger for 336,4 mio. kr. fra 9751 investorer.

Foto: Hydract/PR

Hydract, der blandt andet producerer ventiler, har fået overtegnet sit udbud af nye aktier med 861 pct. i forbindelse med selskabets optagelse til handel på First North-børsen.

Det meddeler Hydract torsdag.

Der var udbudt i alt 7 mio. nye aktier til 5 kr. stykket, der alle blevet tegnet. Det sikrer selskabet et bruttoprovenu på 35 mio. kr. og en markedsværdi på 100 mio. kr., fremgår det af meddelelsen.

Hydract modtog tegninger for 336,4 mio. kr. fra 9751 investorer.

"Jeg er taknemmelig for den overvældende tillid, de har vist vores selskab, ledelse og medarbejdere. I al glæden er jeg dog ærgerlig over, at vi ikke fuldt ud har kunnet tilgodese alle interesserede aktionærer i udbuddet. Vi vil gøre vores yderste for at yde en god service som børsnoteret selskab og håber, at de, der ikke fik muligheden i denne omgang, vil slutte op om selskabet fremadrettet," udtaler administrerende direktør Peter Espersen.

Første handelsdag på First North-børsen ventes at være 21. april.

Erik satsede sin formue på en overset klimateknologi - nu kan Joe Biden forløse potentialet

Ventilkoncern køber fynsk specialistvirksomhed i sats på fjernvarme 

Mere fra EnergiWatch

Brancheorganisationer hylder opgøret med hockeystaven

Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk Fjernvarme er glade for, at regeringens hockeystav er lagt tilbage på hylden med et ambitiøst delmål på en CO2-reduktion på 50-54 pct. i 2025. Nu skal rammevilkårerne komme på plads, så selskaberne kan trække i arbejdstøjet.

Arla vil vinde tovtrækkeri om andelshavernes biogas

Andelsselskabet Arla sætter jagten ind på at skaffe adgang til landmændenes oprindelsesgarantier fra biogasproduktion. Forsker vurderer, at det kan blive svært for producenterne at få biogasgarantierne på egne hænder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs