EnergiWatch

Hydract melder aktieudbud for overtegnet med 861 pct.

Hydract modtog tegninger for 336,4 mio. kr. fra 9751 investorer.

Foto: Hydract/PR

Hydract, der blandt andet producerer ventiler, har fået overtegnet sit udbud af nye aktier med 861 pct. i forbindelse med selskabets optagelse til handel på First North-børsen.

Det meddeler Hydract torsdag.

Der var udbudt i alt 7 mio. nye aktier til 5 kr. stykket, der alle blevet tegnet. Det sikrer selskabet et bruttoprovenu på 35 mio. kr. og en markedsværdi på 100 mio. kr., fremgår det af meddelelsen.

Hydract modtog tegninger for 336,4 mio. kr. fra 9751 investorer.

"Jeg er taknemmelig for den overvældende tillid, de har vist vores selskab, ledelse og medarbejdere. I al glæden er jeg dog ærgerlig over, at vi ikke fuldt ud har kunnet tilgodese alle interesserede aktionærer i udbuddet. Vi vil gøre vores yderste for at yde en god service som børsnoteret selskab og håber, at de, der ikke fik muligheden i denne omgang, vil slutte op om selskabet fremadrettet," udtaler administrerende direktør Peter Espersen.

Første handelsdag på First North-børsen ventes at være 21. april.

Erik satsede sin formue på en overset klimateknologi - nu kan Joe Biden forløse potentialet

Ventilkoncern køber fynsk specialistvirksomhed i sats på fjernvarme 

Mere fra EnergiWatch

Norsk brintselskab får ny topchef

Elling Nygaard bliver topchef for norske Hydrogen Pro, mens Mårten Lunde træder af året efter børsnoteringen. I september åbnede selskabet sine første danske produktionsfaciliteter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs